Тech4Muni MK е престижен иновациски спринт/маратон каде што талентирани македонски компании и претприемачи развиваат решенија за предизвиците со кои што се соочуваат градовите. Приклучете му се на тимот на Tech4Muni за да ги решите предизвиците, да добиете средства за имплементација и пилот проект и да создадете одлични решенија кои што ќе им бидат потребни и на другите градови!

Процес

ЧЕКОР 1:  Пријавете се за да бидете дел од иновацискиот спринт.

ЧЕКОР 2:  Откако ќе бидете избрани да учествувате, известете нè со кои експерти би сакале да зборувате. Ние ќе дадеме сè од себе да Ви го обезбедиме потребното менторство. Исто така, Вие ќе имате можност да зборувате и со одговорните лица во општините за подобро да ги разберете предизвиците.  

ЧЕКОР 3: Започнете со решавање на предизвикот и подгответе се за иновацискиот спринт.

Зошто да ни се приклучите?

  • Придружете ѝ се на пазарната револуција која што вреди 400 милијарди американски долари – дознајте ги вистинските предизвици на градовите и креирајте решенија! 
  • Откријте ја индустријата на Smart City на која што ѝ се потребни ВАШИТЕ решенија! 
  • Повеќе од 40 000 долари за финансирање на победничките решенија кои што ќе бидат имплементирани и тестирани во општините.   
  • Можност да создадете решение кое што ќе биде релевантно за многу градови на локално и регионално ниво, а можеби дури и на глобално ниво! 
  • Придружете се на заедница која што ги придвижува и поттикнува работите – Програмата за развој на Обединетите нации (UNDP) ќе сподели со Вас нови можности и знаење.  
  • Предизвикајте сè себеси и помогнете ѝ на Вашата земја да се развива!

Настанот е бесплатен. За да се пријавите, Ве молиме кликнете ОВДЕ

КАДЕ: МЕСТО, Скопје

КОГА: 11ТИ-12ТИ септември 2019

ПРИЈАВЕТЕ СЕ!